Петричев:”Реформата в Лудогорец продължава с пълна пара”

Прочетена:199
Петричев:"Реформата в Лудогорец продължава с пълна пара" 1
0 0

Изпълнителният директор на шампиона Лудогорец Ангел Петричев заяви, че очаква трудно начало на новия сезон с оглед на многото проблеми, сполетяли отбора в последно време.

Шефът на разградчани обяви, че реформата в клуба продължава на всички нива, допълвайки че този процес е бил неизбежен.

Утре вечер Лудогорец започва кампанията си в Шампионската лига. Орлите гостуват на черногорския Будучност, а победителят в дуела ще бъде определен само в един мач.

“Всяко начало е трудно,” коментира Петричев. “Никога не сме провеждали подготовка по този начин. Доста проблеми ни се струпаха на главата, но вярвам в силите на треньорския щаб и футболистите и ще се завърнем с победа. Имаме високи цели и трябва да ги постигаме.

“Прекалено рано е да кажем дали Лудогорец напипва своя ритъм. Все още не сме достигнали нивото, което феновете искат да виждат. В отбора се случват доста процеси.

“Отсъстват важни футболисти, за сметка на това има много нови момчета. Това е труден период, но той беше неизбежен. Реформата на всички нива в Лудогорец продължава с пълна пара.

“Не може да става въпрос за подценяване срещу Будуност. Те са отбор с традиции в евротурнирите. Очаква ни корав съперник, който е готов на всичко.

“Играе се един мач и в него всичко може да се случи. Оптимист съм, че момчетата са концентрирани и готови за битка.”

Сподели