Добави коментар
Собственикът Пол Белогур и изпълнителният директор Таско Тасков проведоха работна среща във връзка с бъдещето развитие на клуба

Собственикът на Пирин Благоевград Пол Белогур и изпълнителният директор Таско Тасков проведоха работна среща във връзка с бъдещето развитие на клуба.

На нея са взети следните решения, които бяха публикувани на сайта на „орлетата“:

1.Женският отбор – Пирин Лейдис продължава своето участие в женското първенство по футбол и през следващия сезон. Оценката за представянето на тима е добра, очакванията за следващия сезон са свързани с надграждане на постигнатото до момента.

2.Изпратена е заявка за участие на Пирин 2 в първенството на Трета лига за сезон 2021-22 г. Отборът спечели заслужена промоция в третото ниво на българския футбол след победа в баража срещу Левски – Раковски. Желанието на мениджъра на представителния отбор Уорън Фийни е да наблюдава развитието на младите ни играчи в реална състезателна среда, която официалните мачове от Трета лига се очаква да осигурят.

3.ФК Пирин ще сведе до минимум контактите с агентите на футболистите, като в бъдеще, играчите, преговарящи директно с клуба, а не чрез агенти, ще се ползват с предимство.

4.По повод началото на сътрудничеството между ФК Пирин и American Soccer University в треньорския състав на Детско-юношеската школа ще работят само млади и перспективни треньори от Благоевград и региона, които ползват английски език. Клубът ще се ангажира с повишаването на тяхната квалификация и професионални умения.

I Решения на ръководството на ФК Пирин I

На работна среща между собственика на ФК Пирин (Благоевград) г-н Пол Белогур и…

Posted by Пирин Благоевград/Pirin Blagoevgrad on Tuesday, June 8, 2021

Добави коментар
Гласувай: