Добави коментар
"За съжаление май само на феновете им пука за вечното дерби"

Легендарният български футболист Пламен Гетов се надява ЦСКА и Левски да предложат качествен футбол в предстоящото вечно дерби, но не поиска да даде прогноза за крайния изход на мача. Гетов е категоричен, че основните проблеми на „Герена“ се коренят в липсата на финанси, като изход от кризата вижда в намирането на силен генерален спонсор.

„Очаквам истинско дерби. Единственото, което много ще липсва, е публиката. ЦСКА е фаворит, но много ще зависи как ще потръгне мача в началото. Хареса ми това, което видях от ЦСКА в Лига Европа, Акрапович подобри желанието за изява на футболистите. Знаете, че обикновено така става след треньорска смяна. Проблемите в Левски идват от безпаричието. Много играчи напуснаха, клубът продава най-добрите си футболисти.  Спортно-технически нещата много се влошиха след излизането на братята Цоневи и Стайн Спиерингс. Без тях е друго. И няма как да е иначе. Нали знаете приказката „Кажи ми какви са ти халфовете, за да ти кажа какъв ти е отборът. В Левски над 50% от пасовете са настрани и назад. Такава игра на мен не ми харесва. Наско Сираков ще направи така, че отборът да си стъпи на крака. Но без силен генерален спонсор няма как да стане“, заяви Гетов пред Монитор.

„Нека победи по-добрият и да стане зрелище. Не искам да давам прогнози, за да не взема да натъжа с нея феновете. За съжаление май само на тях им пука за този мач. Сега  играят много чужденци, които изобщо не знаят за какво става въпрос. И в двата отбора не всички чужденци са качествени и не всички заслужават да носят фланелките на тези два клуба“, каза още бившият национал.

 

Добави коментар
Гласувай: