Почетино: Искам да остана в Челси още 20-25 години
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Надявам се да остана тук, докато не умра", каза наставникът на "сините" от Лондон.

Мениджърът на Челси – Маурисио Почетино, призна, че ще бъде емоционален момент да се изправи срещу бившия си клуб Тотнъм.

Аржентинският специалист обяви още, че е готов и желае да остане на “Стамфорд Бридж” още дълги години.

“Надявам се да остана тук, докато не умра. 20-25 години, но никога не знаеш какво ще стане във футбола. Завръщане в Тотнъм? Кой знае – това е клуб като Саутхемптън, Еспаньол или Нюелс Олд Бойс. Във футбола е като в живота – никога не знаеш какво ще ти се случи утре. Трябва да се наслаждаваме на настоящето и да не мислим твърде много за бъдещето. Но, разбира се, ако съм без работа и някой ден ме пожелаят оттам – защо не?”, заяви Почетино.

“Сега обаче искам да ги победя. Дори когато играя срещу децата ми, баща ми, братята ми или приятелите ми аз искам да ги победя, опитвам се да ги “убия”. Искам да спечеля, защото съм със състезателен дух. Това не е насочено конкретно срещу Тотнъм. Не искам да отида там и хората да си помислят, че търся отмъщение. Защо ми е да го правя? За мен просто е важно Челси да победи, за да вземем точки, от които се нуждаем, а не защото се изправяме срещу Тотнъм”, продължи аржентинецът.

“Най-важното е хората да не забравят всичко, което преживяхме заедно, и невероятните спомени, които имаме. Ще уважа хората без значение как ще ме посрещнат, но това няма да промени моите емоции, възгледи или чувства към клуб, с който имахме невероятно преживяване. За мен този мач е наистина специален, защото четири години по-късно се завръщам на едно място, от което имам страхотни спомени. Мисля, че този двубой е специален, няма да лъжа”, коментира Маурисио Почетино.