Почетино не смята, че равният с Борнемут е справедлив резултат
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Заслужавахме да спечелим", категоричен е аржентинският треньор.

Мениджърът на Челси – Маурисио Почетино, смята, че равенството 0:0 срещу Борнемут е несправедлив резултат и неговият отбор е трябвало да се поздрави с победата в срещата, която бе от 5-ия кръг на Висшата лига.

“Много от нашите футболисти все още се учат. На практика градим нов отбор и трябва да ставаме по-силни. Феновете са разочаровани заради ситуацията ни, но аз не съм притеснен, защото наистина знаем какво правим. Когато вече можем да разчитаме на всичките си играчи, влизащите като резерви могат да играят голяма роля в срещата”, заяви Почетино.

“Още преди началото на сезона казах, че Челси трябва да печели. Футболът е емоция и разбирам футболистите, но те трябва да усетят какво е да си играч на този клуб. Наясно съм какви са очакванията от страна на феновете след тези инвестиции. Сега обаче бяхме с 12 контузени и няма как да променя нещата”, призна аржентинецът.

“Само трима бяха състезателите, които през изминалите две седмици бяха тук при нас през цялото време. Така че трябва да призная, че тимът се постара срещу Борнемут. Заслужавахме да спечелим. В този тип двубои, когато натискаш, поне не можеш да загубиш. Нужно е да сме по-ефикасни. Но съм разочарован, че оставихме съперникът да създаде много възможности”, допълни наставникът на “сините”.