Томаш: Всеки един ще излиза на предала на силите си срещу нас
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Когато започнеш бавно, трудно се връщаш, но наложихме нашия стил на игра", посочи той.

Наставникът на Локомотив Пловдив – Александър Томаш, бе доволен след поредния позитивен резултат на своя тим от началото на сезона – победата с 1:0 над Етър на стадион “Ивайло” във Велико Търново.

“Очаквахме труден мач срещу противник, на който не му приляга точковия актив спрямо това, което показва на терена. Червеният картон мислих, че ще ни обърка сметките. Търсихме през цялото време да отбележим гол, направихме го, можеше и втори, но не се случи”, анализира Томаш.

“Не оценяваме в определени моменти ситуацията, защото Етър излезе на предела на възможностите си, докато ние стартирахме лежерно. Когато започнеш бавно, трудно се връщаш, но наложихме нашия стил на игра. Чувал съм и по-големи треньори да казват, че 1:0 е шампионска победа”, добави той.

“Надявам се футболистите да оценяват ситуацията и момента, въпросът е да не стане късно. Наша работа е да променяме нещата след контузията на Ангел Лясков. Камдем Оливър е много интелигентно момче и тепърва ще показва потенциала си”, обяви Томаш.

“Нямаме шанс, ако излезем отпуснати. Всеки един опонент ще излиза на предала на силите си срещу нас. Феновете ни карат да се чувстваме като у дома си”, завърши треньорът на Локомотив Пловдив.