Луканов със сериозни критики към съдийството след мача с Локо Пд
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Това, което се случва, е нещо абсурдно", категоричен е той.

Старши треньорът на Етър – Емануел Луканов, не спести критиките си към съдийството в мача срещу Локомотив Пловдив, завършил с поражение на стадион “Ивайло” с 0:1.

“Наивно поражение, защото бяхме с двама души по-малко, когато ни вкараха гола. Подходихме наивно в ситуацията при гола на Локомотив. Вкараха ни гол на контраатака на наш терен”, започна Луканов.

“Случва се нещо абсурдно с нашия отбор от страна на тези странни отсъждания. Визирайки червения картон, фал в атака срещу нашия футболист при гола на Локомотив. Това, което се случва, е нещо абсурдно. Ще ви кажа как ще го коментирам. Когато Чарли Чаплин е жив се явява на кастинг за двойник на Чарли Чаплин и е класиран на трето място. Това, което се случва с нас, е нещо подобно”, обяви той.

“Обърка се червеният картон, оттам мачът тръгна в друга посока. Нищо не сме объркали. Момчетата се раздават въпреки всичко. Благодаря и на публиката, подкрепя ни непрестанно. До края бяхме в мача. Поздравления за Локомотив Пловдив – те са лидер и добър отбор. Нищо не се обърка, следвахме си плана до края”, коментира специалистът.

“Ще търсим победа, няма да се предаваме. Играем мъжки срещу всички. Няма да се предадем. Има характер. Трябва да бием Левски. На нас ни липсват точки. Ако може да откраднем нещо от Левски, ще го направим с най-голямо удоволствие”, завърши Луканов.