Почетино: Нуждаем се от поне още един халф
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Аржентинецът все още не е приключил със селекцията си

Мениджърът на Челси Почетино заяви, че ще се опита да привлече поне още един полузащитник до края на трансферния прозорец. Той заяви това във връзка със слуховете за евентуален трансфер на Конър Галахър.

От Галахър се интересуват доста отбори както от Висшата лига, така и от други топ първенства. Той е силен физически и притежава завидна издръжливост, което го прави ценен за всеки един отбор, включително и Челси. Именно поради тази причина Почетино сподели, че не иска да се разделя с Галахър, а напротив, дори иска да привлече още поне един футболист на тази позиция.

“Галахър попада в нашите планове. Във футбола се случват неща, които не можем да контролираме, но аз съм доволен от него”, заяви Почетино предпазливо и не изключи възможността англичанинът все пак да напусне “Стамфорд Бридж”.

“Нови халфове? Нуждаем се от поне още един. Зависи от това какво ще се случи през следващите седмици. Клубът работи над това”, допълни аржентинецът.

За момента обаче няма информация кой е мистериозния халф за когото Поч говори. Най-вероятно обаче неговото име ще стане ясно съвсем скоро.