Уест Хям може да се откаже от привлечането Скот Мактоминeй
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
,,Чуковете" не са съгласни с исканата от Манчестър Юнайтед сума

Уест Хям може да се откаже от евентуално купуване на Скот Мактоминей. след като Манчестър Юнайтед са му сложили прекалено висока цена. В момента ,,чуковете” търсят заместник на напусналия в посока Арсенал – Деклан Райс.

The Mirror твърди, че ,,червените дяволи” няма да продадат шотландеца за по-малко от 40 милиона паунда през това лято. След като Мейсън Маунт бе купен и се очаква Софиан Амрабат също да акостира на ,,Олд Трафорд”, Мактоминей иска да напусне, защото няма да има сигурно титулярно място.

Уест Хям също са набелязали халфа на Саутхямптън Джеймс Уорд-Праус, който ако дойде на ,,Лондон стейдиъм”,то трансферът на Мактоминей може да се окаже ненужен. Според Daily Mail, ,,чуковете” са предложили 25 милиона паунда за Уорд-Праус, което е с около 15 милиона паунда по-ниско от желаната от ,,светците” сума.

Има я възможността и двамата полузащитници да играят за Уест Хям през следващия сезон, след като чуковете взеха 105 милиона паунда за Деклан Райс, и със сигурност ще могат да си го позволят.