Саша Илич преди Сепси: Ще спечели този, който допусне по-малко грешки
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
“Ние сме ЦСКА и искаме да сме по-добри в двата мача и да продължим напред", заяви сръбският специалист

Наставникът на ЦСКА Саша Илич говори пред медиите преди двубоя със Сепси в София от третия квалификационен кръг на Лига на конференциите. Сърбинът обяви, че мачът е между два равностойни отбора, като ще продължи напред този, допуснал по-малко грешки. Илич заяви, че ЦСКА трябва да покаже по-добра игра и в двата мача.

“Ние сме ЦСКА и искаме да сме по-добри в двата двубоя и да продължим напред. Това е само първата част от този сблъсък, който е между два много равностойни отбора. Дано ние накажем техните грешки. Ще спечели този, който допусне по-малко грешки“.

„Играчите трябва да са наясно, че се изправяме срещу най-трудния съперник от жребия. Имахме малко време за подготовка, само че футболистите трябва да се преборят със Сепси и да продължим“.

„Назон получи допълнителна почивка от една седмица, тъй като имаше ангажимент с националния отбор. Тренира сега на пълни обороти и ще е в групата за двубоя. Амос Юга няма да е на линия за срещата, но Махмутович вече е готов и ще бъде в групата“.

„Знаете, че вече няма предимство като гол при гостуванията. Ако искаме да продължим, трябва да се справим и в двете срещи. Футболистите ще получат специални указания за какво да внимават. Надявам се феновете да изпълнят стадиона, а футболистите да дадат максимума – всичко зависи от тях”, добави Илич.

ЦСКА посреща Сепси в четвъртък от 20:00 ч. като букмейкърите дават предимство на “червените”. Предстои да видим дали “армейците” ще успеят да вземат аванс преди реванша.