Почетино: Разочарован съм, но започваме тепърва
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
„Разочарован съм, но това е само началото. Трябва да вярваме в процеса. Мисля, че ще бъде по-силни и със сигурност ще бъдем наистина конкурентни през сезона“

Почетино коментира положението с нападателите в Челси, като засега Николас Джаксън е единственият здрав в тима.

„Имаме двама нападатели, Кристофър Нкунку и Армандо Броя, но и двамата са контузени. Намирането на правилния профил е много трудно. Ние сме в търсене. Да видим дали можем да намерим някой“, започна аржентинецът.

“Смятам, че резултатът не отговаря на показаното на терена, но във футбола се случват подобни неща. Разочарован съм от начина, по който допуснахме първия гол. Знаехме, че Уест Хям е силен при статични положения. Това е донякъде разочароващо и трябва да работим над този компонент“, допълни наставникът на Челси.

„Смятам, че се представихме много силно през първото полувреме и трябваше да водим на почивката. Но това е процес. Трябва да преглътнем загубата и да продължим напред. Ако бяхме отбелязали дузпата, която пропуснахме, мачът ставаше различен”, продължи Почетино.

„Разочарован съм, но това е само началото. Трябва да вярваме в процеса. Мисля, че ще бъде по-силни и със сигурност ще бъдем наистина конкурентни през сезона“, каза още той.