Почетино вярва в качествата на Мудрик
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Наистина ще ми е приятно да го видя и опозная, и след това да разработя най-добрата стратегия, за да го доведа до нивото, което Челси очаква”

Новоназначеният наставник на Челси и бивш такъв на ПСЖ и Тотнъм – Почетино, сподели своите виждания и планове за едно от обещаващите зимни попълнения на тима – Михайло Мудрик. Почетино вярва, че украинеца разполага с изключителен потенциал, който с работа може да бъде развит.

“Ще се срещна с Мудрик, преди да пристигне за предсезонната подготовка. Наистина ще ми е приятно да го видя и опозная, и след това да разработя най-добрата стратегия, за да го доведа до нивото, което Челси очаква”, коментира по адрес на бившия играч на Шахтьор Донецк.

Той акостира с английската столица в първите дни на 2023 г., но така и не успя да доразгърне и демонстрира на пълни обороти качествата си покрай и изключително сложната спортно-техническа криза, в която попаднаха “сините”. Украинецът взе участие в 17 двубоя и осъществи само два голови паса, докато Челси регистрира най-слабия си сезон от много години насам, завършвайки на 12-та позиция в английската Висша лига и бивайки отстранен на 1/4-финалите в Шампионската лига.