Отрекоха информацията, че ЦСКА-София преговаря с Никола Илиев
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"С Никола дори не сме обсъждали негов трансфер под наем в ЦСКА. Само отстрани следим спекулациите по темата и се чудим, откъде се взима информация за тях”

През последните дни се появиха спекулации, че играчът на Интер ще премине под наем на “Армията”. Вестник “Мач Телеграф” предава, че агентът на едно от най-нашумялите български имена на трансферния пазар Никола Илиев отрече на този етап, че от ЦСКА – София изобщо са обсъждали евентуалното преминаване на футболиста в българската столица.

“Наясно съм, че слуховете свързват Никола Илиев с ЦСКА. Истината обаче е, че от “Армията” въобще не са ме търсили по темата. Може евентуално да са говорили директно с Интер, все пак живеем в свободен свят, но това не е предпоставка за успешни преговори. С Никола дори не сме обсъждали негов трансфер под наем в ЦСКА. Само отстрани следим спекулациите по темата и се чудим, откъде се взима информация за тях”, каза той.

През изминалата кампания младокът, който неотдавна стана на 19 години, взе участие в общо 33 срещи за примаверата на “нерадзурите”, в които заби 11 попадения и направи с една асистенция повече. Контрактът му с “нерадзурите” е до лятото на 2025-а година.