Подготовката на Берое върви по план, в събота ще играе с Янтра
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Единственият, който не се е включил в подготовката, е нападателят Алиун Фал

Отборът на Берое се подготвя в Стара Загора за втория дял от сезон 2020/21 в почти в пълен състав. Към състава на заралии вече се присъединиха Карлос Охене и Ибрахима Конте, които не взхеа участие в първите тренировъчни дни. Охене и Конте бяха измъчвани от продължителни травми през първата половина от сезона.

В Берое се надяват, че двамата ще бъдат в оптимална форма за втората фаза от първенството, тъй като са от основните играчи в тима на старозагорци. Единственият, който продължава да отсъства, е нападателят Алиун Фал.

Наставникът на Берое Димитър Димитров обяви, че сенегалският голаджия на “зелено-белите” е поставен под карантина и ще се присъедини по-късно към подготовката на тима. Фал все още се възстановява от контузията, която получи в двубоя срещу Царско село и за момента няма яснота кога ще е готов да започне по-сериозни натоварвания.

В събота (16 януари) възпитаниците на Димитър Димитров излизат за първата си контрола по време на зимната пдоготовка срещу Янтра. Четири дни по-късно заралии се изправят срещу Етър.