Поема ли кариерата на Алексис Санчес в неочаквана посока?
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Има малък шанс чилиецът да се завърне в Барса

34-годишният чилийски футболист Алексис Санчес в момента е без отбор, тъй като напусна Олимпик Марсилия това лято. От него, в момента, обаче се интересува друг френски отбор – Ланс, които са фаворити за подписа му. Съществува обаче и малък шанс Санчес да се завърне на “Камп Ноу” след дълъг период от време.

Санчес прекара три години в Барселона между 2011 и 2014 година. Той бе привлечен на “Камп Ноу” от Пеп Гуардиола за сумата от 26 милиона евро. Санчес записа доста добри мачове с екипа на каталунците, но не успя да се наложи за постоянно в тима, което доведе до неговата продажба на Арсенал.

В тима на “артилеристите” той достигна може би най-добрата форма в кариерата си. След периода му на “Емирейтс” обаче дойде трансфер в Манчестър Юнайтед, след който чилиецът просто вече не бе същият. Той обиколи няколко тима след това в няколко лиги, но годините му не му позволиха да се завърне към върховата си форма.

Сега Санчес обмисля къде да прекара последните години от кариерата си на професионален футболист. За момента той не мисли за завръщане в Южна Америка. По всяка вероятност чилиецът ще замени Луис Опенда в Ланс, но възможността да бъде привлечен от бившия си съотборник – Шави, на “Камп Ноу” не бива да бъде отписвана.