Пол Погба дал положителна допинг проба след мача с Удинезе
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Скоро ще се разбере дали французинът ще отнесе сериозно наказание

Френският халф на Ювентус Пол Погба е с положителна проба за тестостерон при стандартен допинг тест, направен след двубоя на “бианконерите” срещу Удинезе този сезон.

“Бианконерите“ записаха успех с 3:0 на „Дачия Арена“ в Удине на 20 август, а Пол Погба остана на пейката през целия двубой. Френският халф игра малко в следващите два двубоя на торинския гранд срещу Болоня и Емполи.

Независимо от това, Погба беше един от играчите, избрани на случаен принцип да преминат допинг проверка, след което бе съобщено, че има повишени нива на тестостерон.

Сега предстои да се провери втората допинг проба на французина, преди да може да се каже, че той се е провалил на допинг теста и ще понесе наказание.

Вторият период на Погба в Ювентус се превръща в катастрофален, откакто се завърна като свободен агент от Манчестър Юнайтед миналото лято, като той почти не участва в действията на терена поради поредица от проблеми с контузии.

Самият Пол Погба каза днес, че обмисля да се оттегли от футбола поради предполагаем организиран въоръжен опит за изнудване срещу него, в който е замесен брат му.