Поредният треньор от efbet лига бе уволнен
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Пирин освободи Митревски

Старши треньорът на Пирин (Благоевград) Радослав Митревски заяви, че е бил освободен от длъжността си. Най-вероятно причината за това са слабите резултати на отбора до момента.

“Вярно е, разделяме се с Пирин. По-скоро съм уволнен, раздялата не е по взаимно съгласие. Нали знаете, че няма как аз да тръгна срещу любимия си отбор, изобщо не ме интересуват пари, неустойки и такива глупости. Пожелавам успех на моя Пирин”, заяви Митревски пред “Пирин Спорт”.

След шест изиграни мача от началото на сезон 2023/2024, Пирин заема последната 16-та позиция в класирането с актив от само една точка, която дойде след равенство с Ботев (Пловдив). В останалите двубои “орлите” отстъпиха на Берое, ЦСКА 1948, Локо (София), Локо (Пловдив) и Ботев (Враца). Те инкасираха общо девет попадения в тези шест мача и отбелязаха едва веднъж. Точно това е довело и до раздялата с Митревски.

В момента все още няма информация кой ще заеме поста на Митревски, но решението се очаква в следващите дни, тъй като ръководството не иска да губи никакво време, за да може новият наставник да има достатъчно мачове на разположение да изкара Пирин от зоната на изпадащите.