Постекоглу: Ливърпул ще е отличен тест за отбора ни
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Ливърпул ще бъде отличен тест за Тотнъм в опитите на отбора да се завърне в челната четворка на английското първенство по футбол

Ливърпул ще бъде отличен тест за Тотнъм в опитите на отбора да се завърне в челната четворка на английското първенство по футбол, заяви мениджърът на отбора Ангелос Постекоглу на пресконференция преди кръга във Висшата лига.

Ливърпул и Тотнъм са два от четирите непобедени отбора в Англия до момента.

“Те имат много добър отбор и това продължава вече години наред. Да, миналата година беше тежка за Ливърпул, но те не са изгубили идея кои са. Със сигурност ни предстои отличен тест за амбициите ни”, заяви Постекоглу.

“Ливърпул е различен отбор от всеки друг в първенството с начина им на игра и с отношението им към всеки мач. Наистина това ще бъде добър тест за нас, тъй като ще опитаме да наложим нашия стил срещу отбор, който изповядва футбол като никой друг”.

“Юрген (Клоп) е невероятен мениджър. Той е един от малцината, които са повлияли по някакъв начин не само на собствения си клуб, а и на останалите в първенството. Възходът на Ливърпул започна точно с неговото пристигане и неговата философия намери мнозина последователи сред останалите мениджъри.

“Заради това казвам, че срещу Ливърпул ще разберем докъде сме с нашето развитие”.

Постекоглу добави, че нападателят Бренан Джонсън няма да играе в събота заради травма в рамото, а Джеймс Мадисън и Сон Хюн Мин са под въпрос.