Добави коментар
"Първият гол бе много важен, а второто попадение вече ни успокои", заяви предводителят на "сините".

Мениджърът на Челси Греъм Потър съвсем логично бе доволен след първата си победа в Шампионската лига в треньорската си кариера.

Тя дойде, след като „сините“ от Лондон спечелиха с класическото 3:0 домакинството си на Милан в среща от група „E“ на най-престижния европейски клубен турнир.

„Това бе хубава вечер. Трябваше да се представим добре. Отношението и отдадеността на играчите бяха фантастични. Това бе много важна победа. В първите пет минути започнахме нервно, но причината бе, че искахме да се представим добре. Видях апетита на играчите и те успяха да го контролират и да го превърнат в опасност за съперника. Първият гол бе много важен. Второто полувреме започна трудно и бяхме притиснати за известно време, но второто попадение ни успокои. Чиста мрежа, три гола. Отношението на играчите бе чудесно“, коментира Потър.

„Утре Уесли Фофана ще мине на скенер и ще видим какво е положението. В момента нищо не мога да ви кажа. Това бе най-разочароващото нещо за вечерта. Като цяло отборът се представи блестящо. Ако не броим края на първото полувреме, съперникът нямаше много положения. Това казва много за начина, по който се защитаваме като отбор. Това е важна победа, но ни предстои още дълъг път“, добави още специалистът.

Добави коментар
Гласувай:
5/5 - 8 гласували