Появиха се любопитни имена в списъка с вратари желани от Байерн
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Баварците отчаяно търсят заместник на Ян Зомер

Основните цели на немския гранд Байерн Мюнхен през този трансферен прозорец бяха две. Първата бе да се привлече нов нападател, което те направиха с трансфера на Хари Кейн и втората бе да бъде взет още един вратар. С нея обаче баварците за момента удрят на камък. Точно затова те са включили доста интересни имена в техния списък.

След редицата откази, които Байерн получи, в момента тяхната цел номер едно е резервния страж на Манчестър Сити Щефан Ортега. Той получава доста малко игрово време в състава на Пеп Гуардуила, тъй като Едерсон е почти безгрешен в изявите си. Именно това може да накара немеца да потърси място за изява в друг отбор.

Освен Ортега в списъка на Байерн все още фигурира името на Давид де Хеа, който все още е свободен агент след като договорът му с Манчестър Юнайтед изтече в началото на август и не бе подновен.

Последния кандидат за заместник на Зомер е опитният страж на Пари Сен Жермен Кейлор Навас. Костариканецът е резерва на Джанлуиджи Донарума на “Парк де Пренс”, поради което иска да напусне френската столица и да премине в отбор, в който да играе активно до края на кариерата си.