Прекъсват всички мачове от предстоящия кръг в 5-ата минута за Хубчев
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Двубоите от осмия кръг на Първа лига ще бъдат спирани в 5-ата минута в подкрепа на Петър Хубчев

Всички срещи от предстоящия сми кръг на Първа и Втора лига ще бъдат временно спирани в петата минута. Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов е настоял отборите да прекратят двубоите си за минута и футболисти и фенове да изразят подкрепата си към Петър Хубчев, който се бори с коварна болест.

Ето какво написаха от БФС:

По лично настояване на президента на Българския футболен съюз Борислав Михайлов всички мачове от предстоящия кръг в Първа и Втора професионална лига ще бъдат временно прекъсвани в петата им минута.

По този начин ще бъде дадена възможност на публиката и на отборите на терена да засвидетелстват подкрепата си към легендарния защитник на националния отбор и бивш селекционер на България Петър Хубчев в борбата му с коварна болест.

Вчера Стилиян Петров обяви, че легендарният български национал и бивш селекционер на “лъвовете” се бори с коварно заболяване. Бившите отбори на Хубси – Берое и Левски, веднага изразиха подкрепата си към специалиста. От Локо София също реагираха и му пожелаха бързо възстановяване.