Президентът на Байерн засипа с похвали Хари Кейн
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Той е топ играч - международна супер звезда", казва Херберт Хайнер

Президентът на Байерн Мюнхен Херберт Хайнер е много щастлив от привличането на Хари Кейн. Той подчерта, че английският нападател е добър “за цялата Бундеслига”. Кейн направи дебюта си в немското първенство в петък, като се отличи с гол и асистенция при победата над Вердер Бремен на “Везерщадион”.

„Хари е не само топ играч, той е многократен голмайстор във Висшата лига и капитан на националния отбор на Англия, международна супер звезда“, каза Хайнер пред медията Munchner Merkur/tz.

„Ще го кажа отново: Той не е добър само за Байерн, но и за цялата Бундеслига. Вече видяхме това в Бремен, където получи страхотен прием от феновете на домакините. Хари Кейн е печалба за всички“, добави босът на баварците.

Кейн асистира за първия гол на крилото Лирой Сане и отбеляза втори гол за Байерн при категоричния успех с 4:0 срещу Вердер. Англичанинът заяви, че е бил малко нервен преди срещата в Бремен, а това беше потвърдено от Хайнер. „Той каза преди мача, че е малко нервен, защото е просто човек“, каза той.

Байерн най-после намери заместник на Роберт Левандовски, който си тръгна от Бавария преди година в посока Барселона. Германският шампион плати на Тотнъм 100 милиона евро за Кейн, който вече започна да се отплаща с попадения.