Берое повтори постижение от преди 3 години и половина
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Заралии за първи път с три поредни победи у дома от началото на 2020 г. насам

Берое прави силно начало на сезона в efbet Лига и спечели 13 точки от 18 възможни в първите шест кръга. Възпитаниците на Густаво Араголаса не се поздравиха с победата само в два мача – при загубата с 0:1 от Хебър в Пазарджик, когато играха с човек по-малко, и ремито 2:2 срещу Етър във Велико Търново. Берое е безпогрешен пред своите фенове от началото на кампанията и записа три победи в три срещи. Така заралии повториха постижение от три години и половина, като тогава дори печелят четири поредни мача в Първа лига в Стара Загора.

Берое победи Арда (1:0), Крумовград (2:0) и Славия (3:0) в трите си домакинства през това лято. Заралии надграждат с всеки изминал двубой пред своите фенове. Привържениците на Берое от началото на 2020 г. не са виждали техните любимци да печелят в три поредни двубоя в Стара Загора. Освен това Берое и не е допуснал гол, което също е впечатляващо.

Под ръководството на Димитър Димитров през сезон 2019/20, Берое записва четири поредни победи на нула в Стара Загора. Серията започва с успех над Царско село с 2:0 на 14 декември 2019 г. На старта на пролетния дял от шампионата “зелено-белите” надиграват последователно Етър (2:0), Локо Пловдив (2:0) и Черно море (3:0).

Играчи като Мартин Камбуров, Алиун Фал и Гаюс Макоута блестят тогава с екипа на заралии. В състава отново има доста чужденци, но и опитни български играчи. В момента Берое има много млад състав с латиноси и юноши на отбора. Заралии ще се стремят да изравнят постижението от четири поредни победи от преди 3 години и половина. В следващото си домакинство Берое посреща ЦСКА на 2 септември, като това е първият много труден тест за момчетата на Араголаса в Стара Загора, но “червените” не блестят с изявите си и са преодолим съперник.