Добави коментар
Емоционалната реч държа съпругата на Коби - Ванеса Брайънт, както и неговият идол и добър приятел Майкъл Джордан

Бившият играч на Лос Анджелис Лейкърс Коби Брайънт бе посмъртно приет в Залата на славата на баскетбола на Джеймс Нейсмит.

На 26 януари миналата година 41-годишният Коби Брайънт и още осем души, в това число и 13- годишната му дъщеря Джиана, загинаха в покрайнините на Лос Анджелис при катастрофа с хеликоптер.

В Мемориалната баскетболна зала бяха включени и шампионите от НБА Тим Дънкан и Кевин Гарнет, шампионката на НБА при жените и олимпийски шампион Тамика Кетчингс и треньорите Ким Мълки, Еди Сътън, Барбара Стивънс и Руди Томянович

„Ако съпругът ми беше тук тази вечер, щеше да има дълъг списък с хора, на които да благодари, които са го вдъхновявали и са го подготвили, за да бъде в Залата на славата. Семейство, приятели, ментори, Лейкърс, съотборници и опоненти… Мога само да благодаря на всички онези, които са му помогнали да стигне тук – знаете кои сте и аз ви благодаря от негово име“, каза в емоционалната реч съпругата на Коби – Ванеса Брайънт. Реч държа и неговият идол и добър приятел Майкъл Джордан.

Добави коментар
Гласувай: