Привържениците на Локомотив Пд скочиха на ръководството
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Феновете изразиха недоволството си с официална позиция.

Привържениците на Локомотив Пловдив излязоха с остра позиция срещу ръководството на клуба.

Запалянковците на “черно-белите” изразиха опасенията си относно начина, по който ще продължи строителството на стадиона “Локомотив” и обвиниха управата на отбора за действия против феновете.

Ето и официалната позиция по темата:

“КЛУБ+ СРЕЩУ ФЕНОВЕ!

Локомотивци,

Нашият нов дом има вече две завършени трибуни и придобива все по-завършен вид. Той се превръща в наша гордост, и не на последно място, защото неговата реализация се дължи в огромна степен на работата, свършена от черно-белите привърженици през последните години. Без всички нас Лаута нямаше да бъде това, което е в момента.

Ние бяхме на първа линия, когато парите в Пловдив се разпределяха несправедливо и в ущърб на Локомотив. Бяхме на първа линия всеки път, когато това беше необходимо в името на Локомотив! Ние бяхме гарант, че строителството на нашия нов дом се извършва без компромис и без излишно разхищение на средства, както това се случи на един добил печална слава обект.

С всяко наше действие ние доказахме безкористна подкрепа в името на Локомотив!

С огромна изненада и погнуса разбираме, че всички ние, черно-белите привърженици, имаме неочакван враг в лицето на ръководството на клуба.

Срещу редица наши привърженици са подадени и се подготвят доноси, които имат за цел да подронят репутацията им на работното място – където те са се доказали като професионалисти. Милиционерският подход, който навява спомени за едни мрачни отминали времена, явно е в кръвта на някои лица от ръководството.

Крайната цел на сценаристите на доносническата акция е всяване на раздор сред нас, за да могат те да бъдат оставени на спокойствие при реализирането на своите намерения. Имаме опасения, че хората от ръководството на клуба планират да продължат строителството на Лаута по начина, по който това се случи на печалната бездънна яма на бул. „Източен“.

Очевидно откритата и честна позиция на привържениците на Локомотив е проблем за тях и те предприемат акция по очерняне.

Хората от ръководството на Локомотив Пловдив предприеха подмолни действия срещу привържениците!

Те обаче пропускат важната подробност, че тръгвайки срещу едни от нас, те се изправят срещу цялата черно-бяла общност и няма да се поколебаем да се защитим всеки един от нас – независимо от цената!

Lauta Hools

Gott Mit Uns

Napoletani

Lauta Frontline

East Club

Бригада Пловдив

Гарата

Организация “Трибуна Спортклуб”

World Wide Locos

Magic of Plovdiv”