Проблеми с контузени играчи мъчат Зидан преди мача с Алавес
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Реал Мадрид ще бъде без Карвахал, Бензема, Рамос и Валверде срещу Депортиво Алавес

Защитникът Даниел Карвахал е поредният контузен в отбора на Реал Мадрид. Испанският национал ще е извън терените около 2 седмици, след като е получил контузия. Така проблемите за Зинедин Зидан се увеличават. Наставникът на “белия балет” няма да може да разчита на много основни играчи в предстоящите мачове.

“Белият балет” съобщи, че Карвахал има мускулен проблем в слабините, което ще го извади от терена за известно време от игра. Карвахал записа по 90 минути в последните два двубоя на “лос бланкос” срещу Виляреал и Интер, но няма да вземе участие в мачовете срещу Алавес и Севиля от Ла Лига, както и в двубоит в ШЛ срещу Шахтьор и Борусия Мьонхенгладбах. Очаква се защитникът да е на линия за градското дерби с Атлетико Мадрид на 12 декември.

Според информациите в Испания, голмайсторът на “Кралския клуб” Карим Бензема отново не тренира и няма да играе в утрешния мач срещу Алавес. Другите отсъстващи в тима на “белия балет” са Серхио Рамос, Феде Валверде и Алваро Одриосола. Добрата новина за Зинедин Зидан е, че ще може да разчита на Каземиро и Милитао.

Преди мача с Алавес, отборът на Реал Мадрид заема 4-ата позиция в класирането на Примера Дивисиoн с актив от 17 точки, като изостава с шест пункта от лидера Реал Сосиедад.