Проблеми за Борусия Дортмунд преди старта на Шампионска лига
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Джейми Байно-Гитънс няма да е на разположение на Един Терзич

Борусия Дортмунд ще бъде без някои от основните си играчи на старта на груповата фаза на Шампионска лига. “Жълто-черните” започват с домакинство на Копенхаген във вторник от 19:45 ч. Младата звезда на вестфаленци Джейми Байно-Гитънс ще пропусне двубоя с датския тим, след като е с извадено рамо след срещата с Хофенхайм (1:0) в петък.

Под въпрос за двубоя с Копенхаген са офанзивните футболисти Дониел Мален и Карим Адейеми. “Мален и Адейеми започват с все по-големи натоварвания, но вероятно няма да бъдат готови за мача утре. Що се отнася до Рафа Герейро, то очаквам той да бъде на линия”, каза наставникът на Борусия Един Терзич.

Терзич призова играчите си да подходят сериозно към срещата. Борусия се изправя срещу най-слабия тим в групата на хартия, тъй като другите два тима са Манчестър Сити и Севиля.

“Изгледали сме им всички мачове този сезон. Говорих и с нашия наставник на отбора до 19 години Майк Тулберг, който ги познава добре – той е датчанин. В Копенхаген има хубава смесица от опитни и млади футболисти, които са гладни за успехи”, добави Терзич.