Проблеми за Славиша Стоянович преди двубоя с Арда
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Матео Стаматов и Мартин Петков са с контузии и пропускат двубоя

В събота от 16:30 часа Левски посреща Арда в двбуой от 15-ия кръг на българското първенство. Левски ще преследва втора поредна победа в efbet Лига, след като в средата на седмицата надигра Локомотив Пловдив с 1:0 на “Герена” в дебюта на Славиша Стоянович.

В предстоящия мач с Арда, новият треньор на “сините” няма да може да разчита на Матео Стаматов и Мартин Петков, които са с контузии. Двамата млади футболисти не бяха в групата на Левски и за мача с Локомотив Пловдив. Стаматов дори е бил гласен за титуляр, но е получил мускулна травма в навечерието на срещата на „Герена“.

Така Славиша Стоанович вече си прави сметки за състава за двубоя с “черно-белите” без тях. Мачът почти сигурно пропуска и Симеон Славчев. Халфът постоянно е преследван от травми и от началото на годината има едва 6 мача за Левски, като е много вероятно през зимата да напусне клуба.

Отборът на Арда се представя много добре от началото на кампанията и заема четвърто място, като е с равен брой точки с третия ЦСКА. “Сините” изостават на цели десет пункта от тези два тима.

След двубоя с Локо Пловдив, наставникът на Левски Славиша Стоянович засипа с похвали треньора на съперника  Николай Киров. Той отбеляза, че отборите, които Киров води, винаги играят атакуващ и приятен за окото футбол.