Продажбата на билети за ЦСКА – Клуж влиза във финалната фаза

Продажбата на билети за ЦСКА - Клуж влиза във финалната фаза 1
1 0
Изкупиха 10 000 пропуска, остават по-малко от 3000

ЦСКА приема Клуж в двубой от груповата фаза на Лига Европа в четвъртък от 19:55 часа, а „червените“ вече продадоха близо 10 000 билета за дългоочакваното си завръщане на европейската сцена. Остават още около 3000 билета за битката на „Българска армия“.

Министерството на здравеопазването позволи на 30% от капацитета на стадиона да има фенове за двубоя с Клуж. Това означава, че точно 12 824 “червени” привърженици ще могат да гледат срещата на живо на “Васил Левски”.

Цените за различните сектори са 36 лв. за “А” и по 18 лв. за останалите три трибуни – “В”, “Г” и “Б”. Към момента най-много свободни билети има за Сектор “Б”, като една от причините е, че за него бяха пуснати най-много пропуски – 4290, съобщава „Тема Спорт“. Другата причина е, че феновете на ЦСКА не обичат да седят там, защото този сектор се възприема като дом на агитката на Левски.

С пропуск за мача с Клуж се е сдобил и популярният журналист и радиоводещ Ники Кънчев. Продажбата продължава и днес на гишето на фенмагазина на “Армията”, като билетите са поименни.