Прогнозата на Бодуров: “ЦСКА ще отстрани Лудогорец!”
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Бившият бранител смята, че Червените ще тръгнат нагоре с Любо Пенев

Бранителят на Пирин (Благоевград) Николай Бодуров, който между 2017 и 2019 година носеше екипа на ЦСКА, очаква Червените да подобрят представянето си след завръщането на Любо Пенев на треньорския пост.

Нещо повече, централният защитник, който през февруари беше наказан за седем мача заради инциденти по време на мача с Хебър (Пазарджик) е убеден, че Армейците ще отстранят Лудогорец в полуфинала за Купата на България.

“Ще се постарая да гледам мача ЦСКА – Лудогорец, ще е интересен,” заяви Бодуров пред Дарик радио. “Противопоставят се двата най-добри отобора в момента в България.

“Доколкото знам за Купата ЦСКА винаги отстранява Лудогорец. Мисля, че и този път ще се справи, имайки предвид, че Любо Пенев им стана треньор.

“Аз съм работил с него, знам му качествата. Казвал съм много пъти, че е един от най-добрите български треньори. Като цяло един от най-добрите, с които съм работил.

“Имайки предвид и неговата успеваемост срещу Лудогорец мисля, че ЦСКА има големи шансове да ги отстрани. ще е много труден мач.

“В ЦСКА станаха някои промени, неочаквани за много хора, но в крайна сметка това е футболът. Останах изненадан от смяната на Акрапович. Според мен е имало конфликти преди това, не е моментно решение.

“ЦСКА ще живне при Любо Пенев и ще играе по-добре. Познавайки го и като знам какъв стил практикуува, ще играят по-атакуващо и ще създават повече ситуации.

“Преди в защита стояха добре, но нека не се лъжем, в атака бяха доста зле. Не можеха да създадат една ситуация и разчитаха на грешка на противника. За отбор като ЦСКА това не е правилно. ЦСКА ще тръгне нагоре при Любо Пенев!”