Промяна в политиката – Лудогорец подмладява състава

Промяна в политиката – Лудогорец подмладява състава
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Доминиращият на българската футболна сцена в последното десетилетие Лудогорец е решен да оптимизира харчовете си на трансферния пазар, залагайки на сериозно подмладяване на тима.

Един от собствениците на шампионите – Кирил Домусчиев, вече обяви, че бюджетът на разградчани през този сезон ще бъде орязан с 50% независимо от амбициите за влизане в групите на Шампионската лига.

Днес пък друг от управата на Орлите – спортният директор Георги Караманджуков, коментира пред медиите намерението на клуба да даде път на по-млади играчи.

“Целта пред Лудогорец е да подмладим отбора,” заяви Караманджуков. “Всичко е съгласувано с треньора.

“Както знаете вече се разделихме с Марселиньо, Димо Бакалов и Станислав Манолев. Пожелавам им успех. Не е изключено да осъществим още два изходящи трансфера.”

Босът на разградчани потвърди, че новото бразилско попълнение на Лудогорец Алекс Сантана, който беше закупен от Ботафого, вече е в България, но клубът ще го представи официално на по-късен етап.

“Алекс Сантана вече е при нас, но още няма да го обявяваме,” каза Караманджуков. “Това ще стане след като Рафаел Форстър подпише с Ботафого, тъй като той е част от сделката.”

7 Спорт вече информира за осъществения трансфер в началото на месеца.