ПСЖ е фаворит в дербито с Монако, Рен ще триумфира над Бордо
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
XI кръг в Лига 1 стартира днес от 20:00 часа, в 22:00 часа българско време е дербито Монако - ПСЖ

Рен е домакин на Бордо днес от 20:00 часа българско време в първия мач от 11-ия кръг във френската Лига 1.

„Червено-черните“ са в мини криза, като в последните си седем срещи във всички турнири имат само един успех (2:1 над Брест на 31 октомври), а в предходните два мача допуснаха загуби с по 0:3.

Бордо все още не може да намери верния ритъм и продължава с непостоянните си изяви. „Жирординците“ са 12-и в класирането с 12 точки след десет мача, а в предните два кръга допуснаха загуби на нула (0:4 от Монако, последвано от 0:2 срещу Монпелие).

Все пак статистиката за днешния мач е на страната на домакините, които нямат загуба от Бордо в предишните си 5 срещи.

Прогнозата на 7sport.net е успех с 2:1 на Рен.

Вторият двубой от днешната петъчна програма е с изключителен заряд. Шампионът и лидер във временното класиране ПСЖ има гостуване на Монако в дербито на кръга.

„Монегаските“ са шести в класирането със 17 точки, изоставайки на 9 пункта от днешния си съперник, но са вдъхновени от две поредни победи в първенството и ще опитат да продължат добрата си серия.

ПСЖ шокира всички на старта на сезона с две поредни загуби, но след това набра скорост и сякаш няма кой да спре звездната селекция на Томас Тухел – принцовете взеха пълен актив от 24 точки в следващите си 8 мача и са едноличен лидер в таблицата.

Въпреки кадровите проблеми в тима на гостите заради контузени или заразени с коронавирус, експертната прогноза на 7sport.net е двубой с над 2,5 гола и победа на ПСЖ .