ПСЖ намери заместник на Мбапе и чака офертата на Реал Мадрид
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Суперзвездата си навлече гнева на много хора в Париж

Ръководството на ПСЖ е избрало кой ще замени Килиан Мбапе, ако нападателят премине в Реал Мадрид това лято. В обувките на бързоногия нападател ще трябва да влезе изгряващата звезда на Франция Рандал Коло Муани. Той е следен още от Манчестър Юнайтед, Байерн Мюнхен и Челси, но за момента нито един от тези отбори не е направил конкретна оферта за него.

Коло Муани ще струва доста скъпо на ПСЖ, което е и причината парижани да не бързат с трансфера му. Очаква се Айнтрахт Франкфурт да не пусне звездата си за по-малко от 80 милиона евро.

За момента Килиан Мбапе не бърза да преминава в Реал Мадрид, тъй като той ще получи голям бонус за лоялност ако остане в клуба. Парижани обаче вече не искат да плащат този бонус на нападателя заради неговото отношение към клуба. Днес дори “Le Parisien” сподели информация, че емирът на Катар е бесен на Мбапе и не иска да го вижда в екипа на ПСЖ през следващия сезон.  Цялото ръководство на френския гранд в момента работи по продаването на нападателя, тъй като никой в клуба не иска Мбапе да напусне на свободен трансфер като се има предвид високата му цена.