ПСЖ нанася голям удар по Барселона, готви оферта за Ансу Фати
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Пари Сен Жермен ще се опита да подпише с 20-годишния испански национал Ансу Фати

Според информацция на испанското издание AS, младата звезда на Барселона Ансу Фати е обект на интерес от страна на Пари Сен Жермен. В момента шампионите на Лига 1 остават фокусирани върху привличането на Усман Дембеле, но те ще насочат вниманието си към Фати, след като приключат сделката за френския национал.

Ансу Фати бе вторият най-млад дебютант в славната история на Барселона, когато се появи в игра за първия отбор преди няколко години. И експерти, и фенове го определиха като дългосрочен наследник на Лионел Меси след неговите силни изяви. Испанският национал обаче регресира след множество дълготрайни контузии. И докато Фати има приличен рекорд от 29 гола и десет асистенции в 109 двубоя досега за Барселона, то представянето му не е толкова силно.

При това положение едва ли е изненадващо, че се спекулира за възможен летен трансфер на Фати. Младият нападател остава високо оценен на пазара, въпреки спада на формата му в настоящия му клуб. Няколко отбора от Висшата лига обмислят да си осигурят услугите му през текущия трансферен прозорец, а вече се говори и за интерес от ПСЖ.

Шампионите на френската Лига 1 са трън в очите на Барселона, откакто взеха Неймар преди половин дузина години. Въпреки че трансферните сделки между двата клуба намаляха напоследък, Лионел Меси също се присъедини към ПСЖ, след като напусна Барселона. И Усман Дембеле вероятно ще стане поредният играч, който ще смени Камп Ноу с Парк де Пренс. Сега ПСЖ подготвя оферта и за подписа на Ансу Фати, а негово напускане в посока Париж ще бъде огромен удар за Барселона.