ПСЖ обявява двама нови до края на седмицата
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Трансферите на Дембеле и Рамош ще бъдат обявени съвсем скоро

Ръководството на Пари Сен Жермен вече е почти готово да обяви официално трансферите на Гонсало Рамош и Усман Дембеле в тима, твърди Фабрицио Романо. Плановете на парижани са да подготвят всички нужни документи до края на тази седмица, след което двамата футболист да бъдат представени на феновете.

Дембеле ще премине в ПСЖ на постоянен трансфер. За него тимът ще плати 50 милиона евро на Барселона, както се разбраха двата клуба преди дни след натиск от страна на Дембеле да напусне “Камп Ноу”. Французинът пристигна в Париж още вчера, за да премине медицинските си прегледи. Днес той официално ще подпише договора си, който ще бъде със срок от 5 години.

Трансферът на Рамош се намира в същата фаза. Намерението на ПСЖ е двамата играчи да бъдат обявени заедно, така че всичко до момента се движи според графика на парижани. Днес те ще оформят и последните детайли по договора на Рамош, който ще бъде привлечен под наем, но с клауза за задължително откупуване от Бенфика на стойност 80 милиона евро, която ще бъде активирана следващото лято.