ПСЖ преговаря с обещаващ халф от Ередивизи
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Ибрахима Сангаре е попаднал в радара и на парижани

Полузащитникът на ПСВ Айндховен Ибрахима Сангаре е приялкъл интереса на френския шампион ПСЖ, сподели спортният журналист Педро Алмейда. Котидивоарецът обаче е една от звездите на “бяло-червените” и те едва ли ще го пуснат лесно. Очаква се парижани да трябва да извадят сума за него близка до 40 милиона евро. Те обаче трябва добре да пресметнат разходите си до момента през лятото, защото те направиха не малко трансфери и може да нарушат правилата на финансовия феърплей при още еди скъп трансфер.

Сангаре е следен от редица топ европейски грандове от няколко сезона насам. Сред тях бяха Манчестър Юнайтед, Байерн Мюнхен Аякс и Челси, но всеки един от тях се отказа от футболиста по една или друга причина. Той обаче продължава да се представя силно в нидерландското първенство и показва завидни качества. Котдивоареца изпъква със физическата си сила и доброто си позициониране по терена.

Сангаре ще замени напусналия в посока Рома Леандро Паредес на поста на дефанзивния халф. Той обаче ще има нелеката задача да се справи с конкуренцията на другата нова покупка на ПСЖ – Мануел Угарте.