Френски национал даде зелена светлина на трансфер в Ман Юнайтед
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Бенжамен Павар е готов за ново предизвикателство

Бранителят на Байерн Мюнхен Бенжамен Павар отново даде сигнал, че иска да напусне Байерн Мюнхен и предпочитаната от него дестинация е Манчестър Юнайтед. Той реагира позитивно под публикация на “червените дяволи” в Инстаграм, което даде надежда на феновете, че трансферът може да бъде осъществен.

Павар от доста време открито показва, че желае да напусне Байерн. Той спечели редица титли на “Алианц Арена”, сред които е и трофеят в Шампионска лига. Може би точно затова Павар смята, че е дошло времето той да смени обстановката и да се впусне в ново приключение наречено Висша лига. В Англия конкуренцията е доста в по-голяма отколкото в Бундеслигата и това прави всеки успех още по-сладък.

За да бъде осъществен трансфера на Павар обаче “червените дяволи” трябва първо да финализират изходящия трансфер на Хари Магуайър. Оферта за английския национал наскоро направи Уест Хям. Предложението на “чуковете”
бе на стойност 30 милиона и бе прието от ръководството на Манчестър Юнайтед. Единственото, което Уест Хям все още трябва да направи е да убеди Магуайър да се присъедини към тях и да му предложи добре платен договор. Преговорите между двете страни ще продължат и през следващите дни.