ПСЖ се включва в битката за нападател на Ман Юнайтед
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Пари Сен Жермен обмисля да направи шокираща оферта за Антони Марсиал през 2024 г.

Пари Сен Жермен е сред множеството европейски клубове, които проявяват интерес към Антони Марсиал, според медията TEAMtalk. “Червените дяволи” са готови да намалят загубите си от французина, когато трансферният прозорец се отвори отново през януари.

27-годишният играч се присъедини към Ман Юнайтед от Монако през 2015 г. в сделка на стойност до 57 милиона паунда – световен рекорд за тийнейджър по това време. Но за девет сезона на “Олд Трафорд” той не успя да оправдае тази солидна цена и сега клубът иска да го продаде.

Контузиите попречиха на Марсиал на “Олд Трафорд”, както и последователната смяна на мениджъри. Миналият сезон се стори като огромна възможност за французина, особено след обещаваща предсезонна подготовка, въпреки че той не успя да остане във форма и направи само 17 старта във всички състезания, като едва 11 от тях бяха във Висшата лига.

Множество клубове от Саудитска Арабия са готови да се обърнат към Марсиал с примамливо предложение. Според последните информации, Атлетико Мадрид, Пари Сен Жермен, Лион, Марсилия и Интер Милано следят ситуацията му.

Марсиал е родом от градчето Маси, който е в околностите на Париж. Завръщането у дома може да се хареса на Марсиал, особено в ПСЖ, който сега изглежда събира френски таланти като Рандал Коло Муани, Усман Дембеле, Брадли Баркола и Люка Ернандес в своя отбор.