google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Кубрат Пулев идва в Лондон да се бие за пари, а защото иска да спечели световната титла", споделя Джони Нелсън

Кубрат Пулев ще спечели три пъти по-малко пари от предстоящата си битка с Антъни Джошуа спрямо сумата, която е щял да вземе от отложения мач между двамата презди три години. Това стана ясно от изказване на бившия боксов шампион Джони Нелсън.

“Не можем да допуснем същата грешка, която направихме, когато Джошуа се боксира с Руис. Говорихме повече за способностите на Ей Джей, отколкото за тези на неговия съперник. Сега сме научили урока си и трябва да го имаме предвид за двубоя с Пулев”, започна Нелсън.

“Пулев е силен и амбициран, беше готов за този двубой още преди три години. Преди да се оттегли, той каза на нас и неговия треньор, че иска да се бие за победата, а не за парите. Той се отказа от боя, въпреки че можеше да спечели 3 пъти повече пари, отколкото тази събота. Така че това момче идва да спечели, а не за парите”, добави още Нелсън.

Двубоят между Кубрат и Антъни Джошуа през 2017 година не се състоя, след като няколко дни преди големия двубой българинът получи контузия и нямаше как да се боксира. Както е известно, вчера английските медии съобщиха, че Пулев ще спечели 5 милиона паунда от предстоящия мач. Това означава, че според думите на Нелсън, през 2017 г. Кобрата е щял да прибере 15 млн.

Няколко дни преди срещата с Джошуа, Кобрата надъха всички свои сънародници с пост в социалните мрежи с думите “България е велика“. Всички българи ще стискат палци за Кубрат в събота вечер да донесе най-голямата титка в бокса в родината.