Рабио посвети успеха над Милан на Фаджоли
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Николо Фаджоли тренира с нас всеки ден и ние посвещаваме тази победа на него", каза Адриен Рабио

Френският халф на Ювентус – Адриен Рабио, посвети успеха срещу Милан с 1:0 като гост на своя съотборник Николо Фаджоли, който отнесе наказание от седем месеца и няма да играе повече през този сезон.

Адриен Рабио изведе “старата госпожа с капитанската лента в мача на “Сан Сиро”. Френският национал се представи солидно в срещата и бе с основен принос за победата. Юве стигна до трите точки благодарение на попадение на Мануел Локатели през второто полувреме.

“Тази победа е от голямо значение. Искахме да покажем, че сме тук и че тази година нашата цел е да завършим в топ 4. Справихме се добре тази вечер, дори от гледна точка на отношението“.

„Трябва да играем всички срещи по този начин. Ние сме отбор. Всички сме наясно какво се случи с Николо. Той тренира с нас всеки ден и ние посвещаваме тази победа на него. Ние го подкрепяме и се опитваме да спечелим заради него. Надявам се също, че Данило ще се завърне за следващия мач. Ако той не играе, аз съм готов отново да бъда капитан“, каза Рабио след последния съдийски сигнал на “Стадио Сан Сиро”.