Реал Мадрид обмисля да привлече Лаутаро през 2024 г.
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Белият балет" смята да привлече 26-годишния нападател Лаутаро Мартинес от Интер

Според информация на испанското издание Defensa Central, аржентинският голаджия Лаутаро Мартинес е на радара на Реал Мадрид. За момента не е ясно дали нападателят, спечелил Световната купа през 2022 г., ще бъде на разположение за трансфер през летния трансферен прозорец на 2024 г.

Лаутаро Мартинес извървя бърз прогрес, откакто се присъедини към Интер от Расинг Клуб през юли 2018 г. Аржентинският национал прекара юношеските си години в родината, преди да пристигне в Италия като 20-годишен. Оттогава той се утвърди като един от най-добрите нападатели в света и изведе Интер до Скудетото в Серия А.

26-годишният футболист започна добре този сезон, като има 12 гола и 2 асистенции в 11 срещи. Междувременно Мартинес стана капитан на клуба преди този сезн след напускането на Самир Ханданович. И така, човек би си представил, че играчът не мисли да напуска “Сан Сиро”.

Независимо от това, Мартинес, който беше част от отбора на Аржентина, спечелил Световното в Катар, остава търсено име на пазара. Той е свързван с Манчестър Юнайтед за евентуален трансфер през летния трансферен прозорец на 2024 г. Реал Мадрид също може да започне офанзива, за да си осигури услугите му следващото лято.

Реал Мадрид предпочете да не купува заместник на Карим Бензема, след като французинът отиде в Саудитска Арабия. Докато Хоселу пристигна на “Бернабеу”, той зае мястото, което Мариано Диас освободи. Така че е редно Реал Мадрид да инвестира в класен нападател през летния трансферен прозорец на 2024 г. и Лаутаро е тяхна трансферна цел.