Нико Уилямс е готов за бъдещ трансфер в Барселона
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Каталунците може да се подсилят с 21-годишният испански национал

Според информация на испанското издание SPORT, Нико Уилямс продължава да бъде трансферна цел на Барселона. Въпреки че 21-годишният футболист е на път да подпише нов договор със своя клуб Атлетик Билбао, той е готов да се присъедини към каталунците в бъдеще.

Нико Уилямс се утвърди като един от най-добрите млади нападатели в света. Възпитаник на академията на Атлетик Билбао, испанският национал защитава екипа на баските от десетилетие, след като пристигна от Осасуна през 2013 г. Той проби в състава на първия отбор преди три години и оттогава направи страхотен прогрес.

Испанецът навлезе в последната година от договора си с Атлетик, като Барселона е сред желаещите клубове да го привлекат. Но баските искат да го обвържат с нов договор, като по този начин да го спрат да напусне тима. За момента футболистът е настроен да преподпише с Билбао. Последните информации твърдят, че преговорите между 21-годишния футболист и Атлетик Билбао са напреднали.

Нико Уилямс остава ангажиран с Атлетик Билбао, но е готов да се присъедини към Барселона или голям клуб от Висшата лига след няколко години. Испанецът може да бъде страхотно попълнение за Барселона, като се има предвид, че Феран Торес е изправен пред несигурно бъдеще в каталунския клуб.