Венци Стефанов с гневна реакция след загубата от Хебър
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Това в Пазарджик беше грабеж! Господ обаче гледа", заяви босът на Славия

В неделя отборът на Славия отстъпи с 0:1 на Хебър в Пазарджик. “Гробарите” стигнаха до победат в последните секунди на срещата с гол от дузпа, която бе пребита, след като първоначално вратарят Георги Петков бе спасил 11-метровия наказателен удар. Босът на “белите” Венцеслав Стефанов обяви решенията на реферите за “грабеж”.

При първото изпълнение на дузпата от Георги Вълчев, появилият се от резервната скамейка Георги Петков изби удара, но главният рефер Станислав Тодоров нареди след сигнал от VAR дузпата да бъде пребита. Причината е, че вратарят на Славия е напуснал голлинията преди изстрела. Според Венци Стефанов, това отсъждане е безобразие.

“Бях афектиран вчера, сега съм още повече. Вие видяхте ли повторението? Това е безобразие! Не искам да говоря нито за Тодоров, нито за Георги Кабаков, който му даде сигнал от VAR. Това в Пазарджик беше грабеж! Господ обаче гледа… Господ отгоре гледа всичко. Това мога да кажа”, каза Стефанов пред Sportal.

След загубата от Хебър, тимът на Славия остава на 15-ата позиция в класирането на Първа лига с едва 8 точки от 13 изиграни двубоя.