Добави коментар
"Имах честта да деля една съблекалня с най-добрите играчи в света"

Вече бившият играч на Реал Мадрид Рафаел Варан използва профила си в Instragram да се сбогува с феновете на „кралския клуб“. Французинът премина в Манчестър Юнайтед, след като изкара 10 успешни сезона на „Сантяго Бернабеу“

“Последните няколко дни бяха натоварени с много емоции и чувства, които сега искам да споделя с всички вас. След 10 невероятни и прекрасни години в Реал Мадрид, който винаги ще нося в сърцето си, дойде денят, в който да се сбогувам. Откакто пристигнах през 2011-а, ние надхвърлихме всички очаквания и постигнахме неща, за които никога не си бях мечтал. Бих искал да поднеса своите благодарности към всички треньори и хора, които работят или са работили в клуба, за всичко, което са сторили за мен. Големи благодарности и към всички мадридисти, които винаги са ми давали голяма обич и със своите големи очаквания са ме карали да давам максимума от себе си и да се боря за всеки успех. Имах честта да деля една съблекалня с най-добрите играчи в света. Неизброими победи, които никога няма да забравя, особено “Десетата”. Давам си сметка, че беше голяма привилегия да изживея тези толкова специални моменти. Накрая, искам да благодаря на всички испанци и най-вече на Мадрид, където се родиха двете ми деца. Тази страна винаги ще бъде специална за мен. Беше невероятно пътуване във всеки един смисъл. Тръгвам си с усещането, че дадох всичко от себе си, и не бих променил абсолютно нищо в тази наша история. Започва една нова глава…”, написа французинът в социалната мрежа.

Част от бившите му съотборници в Реал също използваха интернет пространството, за да пожелаят успех на френския национал в Манчестър Юнайтед. “Ако се изправим един срещу друг, винаги бъди за отбора на своята страна, нали?”, написа шеговито Серхио Рамос, визирайки новия си клуб Пари Сен Жермен.

Добави коментар
Гласувай: