Добави коментар

Мениджъри засипаха Левски с предложения за своите агенти, като пощата на „сините“ е била задръстена от оферти, които спортно-техническото ръководство на клуба пресява почти денонощно. В момента могат да бъдат привличани единствено играчи на борсата, тъй като трансферният прозорфец затвори. Именно така на „Герена“ се завърна свободния Мартин Райнов, който по-рано през лятото се бе разделил със столичани.

Левски се намира на осмото място в класирането, което е крайно непривично за „сините“. Освен това на тима предстоят серия от тежки мачове, първият от които е срещу традиционно неудобния Славия на „Овча купел“ в неделя. В отбора на практика липсва сърцевината след контузиите на братя Цоневи и продажбата на Стайн Спиерингс. Глътка въздух е повторното ангажиране на Райнов, но пробойни има и на двата фланга в защитата.

Обяснимо липсват предложения от български свободни футболисти. Такива постъпват само от чужбина. И още по-обяснимо повечето агенти се разочароват, след като отсреща чуят безкомпромисното намерение на „сините“ да не прекрачват тавана на заплатите от 5000 евро. Самият Райнов също е вместен в тези пари, въпреки че преди да напусне, отказа предложение за преподписване за 4 хиляди евро месечно. Сега обаче контрактът му е само до края на сезона, защото той иска да продължи в чужбина.

Преди да се присъедини към Левски халфът е отказал оферта от Апоел (Рамат Ган) за 10 хиляди евро месечно, но животът в Израел е значително по-скъп. От Нефтчи (Баку) също са предложили толкова на Райнов. Той направи вчера втора тренировка с тима, а треньорът Георги Тодоров го гласи за титуляр срещу Славия в неделя.

Добави коментар
Гласувай: