Ръководството на Ботев Пд похвали феновете на клуба
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Подкрепа на световно ниво, която ни задължава да продължим да влагаме максимум усилия, за да отговорим подобаващо на високата летва, която за пореден път поставихте", написаха "канарчетата".

От ръководството на Ботев Пловдив излязоха с отворено писмо, в което изразиха своята благодарност към привържениците на клуба за върлата подкрепа по време на дербито срещу Локомотив Пловдив на стадион “Христо Ботев”, което завърши при резултат 0:0.

Ето какво написаха от управата на “жълто-черните” в тази връзка:

“Уважаеми Ботевисти,

Изразяваме искреното си възхищение от безрезервната подкрепа на хилядите жълто-черни сърца, изпълнили стадион „Христо Ботев“ в петъчната вечер, която даде на отбора ни криле за чудесното му представяне в градското дерби на Пловдив.

Подкрепа на световно ниво, която ни задължава да продължим да влагаме максимум усилия, за да отговорим подобаващо на високата летва, която за пореден път поставихте.

Убедени сме, че любимият на всички ни Ботев е на прав път в своето развитие, а аплодисментите, които получиха след края на срещата както футболистите, така и спортно-техническото ръководство, ни дават увереност, че тепърва ще имаме много поводи за радост.

Ще продължим да вървим заедно към целите, които сме си поставили, за да върнем Ботев там, където му е мястото.

С уважение,

Ръководството на ПФК Ботев”.