Лионел Меси обяви дали отново ще играе в Европа
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
По всичко изглежда, че аржентинецът повече няма да се състезава по европейските терени

Преди няколко дни легендарният футболист Лионел Меси спечели рекордната си осма Златна топка. Аржентинецът направи страхотен сезон 2022/23 и бе избран за номер 1 за наградата. Меси вече не играе по европейските терени и няма как да се бори за девета Златна топка. Аржентинецът бе свързван за трансфер с няколко отбора, като най-големи бяха спекулациите с Барселона, но играчът бе категоричен, че повече няма да играе на Стария континент.

“Имах много оферти на масата тази година, включително от много европейски отбори и Саудитска Арабия. Решихме да дойдем в Маями и сме щастливи с взетото решение, чувстваме се отлично . Дали европейският футбол е затворен за мен? Да. Благодарение на Бог, имах невероятна кариера в Европа и спечелих всичко, за което мечтаех. Не мисля, че някога ще се върна да играя отново в Европа”, заяви Меси.

Меси направи страхотно представяне за Интер Маями след трансфера си в тима, собственост на Дейвид Бекъм. Все пак аржентинецът не успя да помогне на отбора за по-силно представяне в МЛС, тъй като се включи в отбора в заключителните етапи на сезона.