Дер Класикер приковата вниманието в Бундеслигата
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Борусия Дортмунд посреща Байерн Мюнхен днес от 19:30 ч. на "Сигнал Идуна Парк"

Рядко се случва Байерн Мюнхен да се насочи към Дер Класикер в минорно настроение, но загубата им от третодивизионния Саарбрюкен в сряда беше невероятен провал. Шансовете за требъл на баварците изчезнаха още през ноември, което не се случва често. Поражение в Дер Класикер може да разклати още повече Байерн и Томас Тухел, като бившият мениджър на Борусия Дортмунд се завръща на “Сигнал Идуна Парк” с цел да спечели сблъсъка.

Периодът на Томас Тухел в Байерн далеч не е стабилен. Баварците едвам измъкнаха титлата в Бундеслигата миналия сезон, докато изостават от Байер Леверкузен в надпреварата за титлата тази кампания, след като завършиха наравно с тях и РБ Лайпциг. Започването на кампанията със загуба с 0:3 у дома от Лайпциг в Суперкупата беше още един неуспех. Това би трябвало да даде възможност на Дортмунд да вземе нещо от срещата в събота.

Домакините са аутсайдери според букмейкърите за този сблъсък, но Дортмунд започна без загуба тази кампания в Бундеслигата. Те отбелязаха 20 пъти, за да докажат атакуващата си класа, което включва гол на Юлиан Бранд в три поредни мача в лигата. Подобрението от Дортмунд обаче дойде в дефанзивната част на играта. Те спечелиха с 1:0 в три от последните си четири мача, като взеха три точки в гостуване на Нюкасъл в ШЛ и спряха високо летящия Хофенхайм в Бундеслигата в миналия кръг. В 14 мача този сезон единственото поражение на Дортмунд беше загуба от ПСЖ в Шампионската лига, така че шампионът Байерн Мюнхен го очаква тежко изпитание тази вечер на “Сигнал Идуна Парк”.

Феновете на футбола не пропускат шанс да следят вълнуващите мачове, като този между Байерн Мюнхен и Дортмунд. За тези, които обичат да залагат на своите любими отбори, бет365 апликация е отлично решение.Така, докато страстта на играта се разгорява на терена, феновете могат да се възползват от уникалните предложения за залози, предоставяни от приложението, за да направят преживяването си още по-забавно и вълнуващо.