Милан ще опита да се върне на победния път срещу Удинезе
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Росонерите" се надяват да сложат край на серия от 3 мача без успех

Отборите на Милан и Удинезе се изправят един срещу друг тази вечер в среща от 11-ия кръг на Серия А. Двубоят на “Сан Сиро” е от 21:45 ч. като “росонерите” са фаворити за спечелването на трите точки.

Сезонът на Милан претърпя лек удар напоследък, тъй като те се насочват към този сблъсък с една победа в последните си пет двубоя във всички турнири. “Росонерите” са без победа в три мача, отстъпвайки на Ювентус и ПСЖ, преди да загубят преднина от 2:0 като гост на Наполи в миналия кръг на Серия А, като срещата завърши 2:2. Милан е трети в класирането на Калчото с шанс да се изравни по точки с лидера Интер, като авансът на “нерадзурите” е 3 пункта. Тимът на Стефано Пиоли ще преследва осмата си шампионатна победа за сезона. В последното си домакинство на Удинезе, съставът на Милан спечели с 4:2.

Гостите нямат победа от началото на сезона и са един от двата отбора без успех в Серия А. Удинезе е на 17-ото място със 7 пункта, след като има седем равенства и три поражения в 10 кръга до момента. Тимът от Удине е в серия от пет поредни равенства в редовното време във всички турнири. В миналия кръг Удинезе измъкна точка при визитата на Монца. Сега се отправя към Милано с цел да не загуби, но това ще бъде доста трудна задача.

За феновете, които не искат да пропуснат нито един емоционален момент от днешния мач между Милан и Удинезе, един от големите букмейкъри предлага bet365 приложение за айфон. С него можете да следите всички обрати в играта, да получавате най-новите статистически данни и да залагате на своите фаворити дори докато сте на път.