Ръководството на Левски застава пред медиите в сряда
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"На пресконференцията ще бъде представен отчет за дейността и резултатите на клуба през 2023 година", информираха от клуба.

Ръководството на Левски излезе с важна информация за пресконференцията, която ще се проведе на 13 декември и ще стартира от 11:00 часа.

Любопитно е, че първоначално брифингът трябваше да се проведе на 14 декември, но претърпява промяна.

На пресконференцията ще говорят мажоритарният собственик Наско Сираков, изпълнителният директор Даниел Боримиров и членът на Управителния съвет Борислав Георгиев, които ще дадат отчет за свършеното през 2023-а година и ще представят визията си за развитие на клуба през идната 2024-а.

Ето и написаното на официалния сайт на клуба:

“Уважаеми представители на медиите,

„ПФК Левски“ има удоволствието да Ви покани на пресконференция, която ще се проведе на 13 декември, сряда от 11:00 часа в залата за пресконференции в Сектор В на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“. В брифинга участие ще вземат мажоритарният собственик на „ПФК Левски“ Наско Сираков, изпълнителният директор на клуба Даниел Боримиров и членът на Управителния съвет на „ПФК Левски“ Борислав Георгиев.

На пресконференцията ще бъде представен отчет за дейността и резултатите на клуба през 2023 година. За ръководството на „ПФК Левски“ е приоритет да осигури ясна и конкретна информация за всичко свързано с постигнатото от нашия клуб, както и за визията за развитие на „ПФК Левски“ през 2024 година.

На пресконференцията ще бъдат допускани представители на медиите само с валидни журналистически карти.”